Kavos virimo būdas: Reikia apatinę dalį pripildyti vandeniu. Jo pilti tiek, kad neapsemtų garų išleidimo angos. Tuomet maltą kavą įdėti į specialų, per vidurį esantį piltuvėlį. Įstačius jį į pirmąjį indą ir užsukus viršutiniu, gausis preso efektas. Tad užsukti reikėtų vidutine jėga, bet ne per silpnai. Pastačius ant ugnies ar elektrinės/indukcinės viryklės kaitinti tol, kol pro viršutinį piltuvėlį pradės kilti kavos burbulai. Kava bus paruošta, kai kavinukas bus prisipildęs kavos ir nustojęs „pukšėti“ garus.
Klasikinis espresso kavos virimo puodelis Maestro;
Talpa - 2 espresso kavos puodeliai;
Nerūdijančio plieno korpusas;
Modernus dizainas
Ekspres kavinukas Maestro MR-1660-2
- Gamintojas: Maestro
- Prekės kodas: MR16602
- NAUJOJI BUITINIŲ PRIETAISŲ ENERGIJOS ETIKETĖ
-
15.99€
Žymės: Ekspres, kavinukas, Maestro, MR-1660-2, Virtuvės, technika