• Ekspres kavinukas Maestro MR-1660-2

Kavos virimo būdas: Reikia apatinę dalį pripildyti vandeniu. Jo pilti tiek, kad neapsemtų garų išleidimo angos. Tuomet maltą kavą įdėti į specialų, per vidurį esantį piltuvėlį. Įstačius jį į pirmąjį indą ir užsukus viršutiniu, gausis preso efektas. Tad užsukti reikėtų vidutine jėga, bet ne per silpnai. Pastačius ant ugnies ar elektrinės/indukcinės viryklės kaitinti tol, kol pro viršutinį piltuvėlį pradės kilti kavos burbulai. Kava bus paruošta, kai kavinukas bus prisipildęs kavos ir nustojęs „pukšėti“ garus.

Klasikinis espresso kavos virimo puodelis Maestro;

Talpa - 2 espresso kavos  puodeliai;

Nerūdijančio plieno korpusas;

Modernus dizainas

Parašyti įvertinimą

Pastaba: HTML neverčiamas!
    Blogas           Geras

Ekspres kavinukas Maestro MR-1660-2

Sblizingas
  • 15.99€


Žymės: Ekspres, kavinukas, Maestro, MR-1660-2, Virtuvės, technika

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą pasirinkimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Plačiau: